30 maj

Igår träffade jag en väldigt saknad vän som jag inte träffat på minst 3 år, tog en fika på stan och pratade igenom de vi missat. Kvällen spenderade jag ute på korpa med 3 fina tjejer. Idag har jag inte mått så bra så spenderat hela dagen o sängen och ikväll är det bara jag och bästa bror hemma så blir en myskväll med film❤️
 
 

27 maj

5 dagar ledigt vilket känns jätte skönt! Nu börjar de närma sig sommarlov också vilket känns lite läskigt, tiden har gått så sjukt fort och jag har redan gått ett år på gymnasiet, sjukt! Min dag idag har bestått av massa mys och ett möte i bowlinghallen. Imorgon ska jag sova ut!



25 maj

Dom nationella proven i matte gick dåligt men sånt är livet. Kvällen igår var jättebra men somnade sent och vaknade tidigt.. Idag har jag spenderat min dag i bowlinghallen där final i ligan stod på spel, hade turen på våran sida idag kan man ju säga. Vi kämpade och kämpade och tillslut stod vi som segrare. Så underbart!! Min kväll avslutade jag på bästa sätt med tv, onyttigheter och mys. Nu intar jag sängen, så skönt!





22 maj

Ju bättre väder det är ju bättre mår man, iallafall jag. Blir mycket gladare! Imorgon är det fredag och det är nationellt prov i matte som gäller vilket suger eftersom jag antagligen inte kommer klara det, men vi får se! Känner på mig att kvällen kommer bli riktgt bra som jag spenderar med fina tjejer. 





20 maj

Hade en bra helg i Göteborg, bowlingen gick inte så bra men är inte så ledsen för det. Var på Liseberg och åkte en hel del. Mådde jättedåligt på lördagskvällen och hela söndagen men åkte hem vid klockan 5 från Göteborg o kom hem vid halv 10 tiden på söndagkvällen. Dom två senaste dagarna i skolan har varit jobbiga på grund av att jag inte mår så bra men så är det. Bjuder på några bilder ifrån helgen!







Spontant är de bästa!

I helgen bär det av mot Göteborg knappt planerat eller någonting men de löser sig säkert, bestämdes väldigt spontant och snabbt! Men då blir det lite bowling, träffa saknade vänner och  Liseberg vilket kommer bli grymt. Känns väldigt skönt att komma ifrån Västervik ett tag. 

Förra året.

14 maj

I måndags tränade jag och det gick sådär eftersom att kroppen håller på och jävlas med mig igen.. Efter träningen tog jag mig en promenad hem med systrarna Lundman! Igår kände jag mig inte jätte pigg men gick till skolan, på kvällen åkte jag och kollade på min lillebror när han spelade match. Igår stod han i mål och han är ju bara för duktig, stolt över att ha honom som bror. Inatt har jag knappt sovit något har frusit hela natten, mått illa, haft ont i magen och huvudet. Imorse var jag tvungen att ta mig till skolan pågrund av nationellt prov i engelska. När det var över så gick jag hem med en gång. Legat i sängen sen jag kom hem och känner mig inte riktigt bra en tyvärr. Imorgon ska jag föröka ta mig till skolan eftersom det är sista dagen för mig den här veckan i skolan ska även försöka spela KM i bowlingen. 




11 maj

Igårkväll kom fina Hanna till mig, hade det jätte mysigt vi somnade framåt 1. Imorse åkte vi till gamleby och hade ett litet äventyr, va även en sväng i bowlinghallen och kollade när ett gäng tjejer spelade. Vi åkte sen tåget hem och gick ner till stan och käkade lite. Sen dess har jag legat i sängen och frusit, mått illa och sovit till o från hela tiden. Imorgon är det ny vecka igen vilket betyder skola.. Men den här veckan kommer gå fort.

Bild från idag.
 

10 maj

Den här veckan har bestått av skola, nationella prov, träning, åkt gokart, kört paintball och käkat pizza med laget, umgåtts med fina vänner. Idag var vi och kvalade i Nässjö och det vart förlust. Gör inte så mycket för spelar hellre kvar i den serien vi är nu. Kommer bli mycket roligare! Imorgon kanske jag åker en sväng till gamleby, vi får se. Nu myser jag ner mig i soffan och lär va kvar där hela kvällen.





3 maj

Klockan 09.00 imorse rullade bilen emot gamleby, där det skulle kvalas. Jag var inte 100% säker på att vi skulle lyckas eftersom vi förlorat mot de laget förut 2 gånger. Men första matchen vann vi med 16-4 och andra matchen vart det 10-10 vilket betyder att vi får fortsätta att spela nästa helg. Vinner vi då så går vi upp i division 2. Jag är jätte nöjd med mitt spel och slagning. Vill tacka alla som var och hejade på oss så underbara allihop. ❤️ Jag är så nöjd, glad och det mesta känns väldigt bra.




1 maj

Igår var det Valborg och de är lika jobbigt varje år & kommer alltid o va tyvärr, men de är bara att leva med. Vaknade upp hos min fina vän och kom hem runt 1. Va så seg och kände att sängen väntade på mig, la mig o sov någon timme sen vid 8 gick jag o Linnea ut och tog oss en långpromenad, var hemma igen vid klockan 10. Imorgon ska jag till gamleby o träna lite inför kvalet på lördag! Stannar kvar i gamleby och spenderar ett par timmar där med en bra kille.

❤️❤️


RSS 2.0