29 januari

Jag är nog den som lyckas med allt, har otur hela tiden, när kroppen börjar kännas bra efter förra olyckan så lyckas jag ennu en gång med en helt annan sak. Snart orkar inte kroppen mer. 26 januari

Hade en helt underbar fredag med mina bästa tjejer, kunde inte ha blivit bättre! Somnade rätt sent men jag vaknade ändå ganska tidigt, hade sällskap med Fanny till jobbet och jobbade några timmar sen spelade jag match! Idag har jag jobbat ca 7h och avslutade söndagskvällen på bästa sätt. Imorgon är det måndag igen.. Skjut mig typ. 
Bästa ni.


23 januari

Imorgon är det fredag och ser fram emot de jättemycket! Först skolan där det ska serveras en hel del, efter det taggar jag en kväll med fina tjejer. Tror och hoppas att det kommer bli jättebra! 
23:39

Jag börjar på och må bättre även en tuff helg, spelat match och jobbat lördag o söndag, allt har gått jätte bra, men nu har jag ont i kroppen.. Imorgon är det en ny vecka som betyder skola.. Bara att bita ihop, snart helg igen!


14 januari

Har mått dåligt nu i nästan 2 veckor på grund av förkylning o ont i kroppen. Igår hände en liten olycka så idag har jag varit hemma från skolan.. Men ska försöka gå imorgon om det nu går..
Kände att det var dags o förändras lite, nöjd!

 
Före                                             Efter
 

Lite om min helg.

Varit en bra helg, väldigt jobbig dock.. Spelade SM i torsdags o orkar helst inte snacka om det var 5 poäng ifrån att gå vidare så väldigt besviken.. Vi åkte iallafall hem på torsdagskvällen och åkte tillbaka till Nässjö på fredagen o hejade på Wille, som lyckades bli 2. Efter det åkte vi till Ljungby och sov på hotell för att sedan på lördagen åka till Halmstad och spela med småland/bleking. Det gick bra o var jättekul men jag kände mig inte redigt pigg och de visade sig ju idag att jag inte är pigg. Så idag blir det en dag i sängen. 1 Januari

Min kväll igår var lite upp o ner.. började helt okej sen vart allt lite kaos men avslutade kvällen på ett jätte bra sätt. Vill tacka alla som gjorde min kväll igår ni är grymma. ♥ Imorgon åker jag till Nässjö och hoppas på att det går bra för mig i SM. Håll tummarna!
 
 
 
 

RSS 2.0