25 april

Den här veckan har rullat på men gått alldeles för fort om man frågar mig. Igår firade vi min bästavän & allt vart lyckat och det var en jätte trevlig kväll.
 
 
 

Lyckad dag!

Tog en välbehövlig sovmorgon och åkte till bowlinghallen vid klockan halv 2. Där en mixtävling väntade. Spelade 16 serier och det började så dåligt vi ökade lite men de behövdes mer. Inför sista serien hade vi tagit ikapp en massa poäng och vi lyckades ta hem hela skiten, vart så chockad eftersom jag inte ens tänkt den tanken under dagen men fyfan vad underbart. 2170 kr rikare och lite blommor på det känns underbart. Även träffat min fina och saknade Becka idag, vilket gjorde dagen mycket lättare, fina du❤️ Tack till alla som hejat på oss idag och stöttat iallafall mig. Min kväll avslutades på bästa sätt och mitt humör har varit på topp exakt hela dagen. Happy.
Bilder från igår & idag.
Min påsk har varit jättebra och imorgon väntas bowling.

13 april

Matchen igår vann vi och jag är så jäkla stolt över mitt lag, var en jätte jämn match men eftersom vi är så bra så lyckades vi, så nu får vi chansen att kvala uppåt!! Efter matchen åkte jag och systrarna Lundman ner till stan och åt god mat och hade det jätte trevligt. Kom hem vid 8 då det vart en kväll i soffan eftersom resten av familjen spenderade helgen i Linköping! Tog en välbehövlig sovmorgon idag, sen gjorde jag klart min serveringsuppgift, riktigt nöjd! Min kväll har jag spenderat med min fina vän. Har haft en riktigt bra helg och nu är det bara 4 dagar kvar till påsklov! Grymt!!
Kväll i skolan

Haft en jätte bra dag i skolan, lite seg men ändå rolig. Haft en familjekväll och det har varit jätte trevligt. Jätte nöjd med allt jag gjort. Imorgon väntas match vilket är en viktig match. 
9 april

Dom senaste dagarna har rullat på, men känt mig väldigt depp men de mesta beror nog på vädret tyvärr. I måndags tränade jag och i tisdags va jag i hallen och kollade bowling. Idag har jag spenderat 6h i hallen där jag pluggat, ätit & tränat. Underbart, eftersom jag trivs så bra där. Hör av mig i slutet av veckan.
4 april

Den här veckan har varit ganska tuff, känt mig väldigt nere på grund av lite olika anledningar.. Men levererade grymt bra på träningen igår och fick reda på en väldigt rolig sak, som jag kommer nämna längre fram. Underbart. Idag har vi varit i loftahammar med klassen, helt okej! Nu är det helg och blir att jobba, spela match, fira morfar & umgås med mina fina tjejer! Välbehövligt!RSS 2.0