30 januari

Även denna vecka har bestått av massa bowling och igår sov jag hos Herman❤️ Imorgon ska jag till gamleby och spela bowling, efter det ska jag på 45 -års kalas till bästa moster❤️ Sover antagligen hos min grabb på kvällen. På söndag väntas nog jobb.

Lycklig. 

23 januari

Spelat bowling måndag, tisdag och torsdag. Lagade mat åt familjen i onsdags och inatt sov jag hos Herman❤️ Nu är det snart helg och den kommer bestå utav jobb fredag - söndag sen hinna med två matcher där imellan.18 januari

Den här veckan har jag tränat, både bowling och lite hemmaträning. Även jobbat onsdag, fredag, lördag och söndag, sen spenderat 4 dagar med Herman och spelat match. 


10 januari

Efter 6 dagar så känner jag mig mycket piggare, äntligen! Dom senaste dagarna har jag umgåtts med bra vänner, varit på bio två gånger, spelat ett antal serier bowling och börjat skolan. Imorgon åker jag en sväng till Nässjö för läger över dagen och sen på måndag väntas en ny skolvecka. För övrigt så är humöret lite upp och ner hela tiden men förhoppningsvis vänder de snart.

4 januari

Har lyckats dragit på mig något skit.. Har så himla ont i halsen, förkyld och lite feber. I fredags firade vi lite försenad jul eftersom vi inte va hemma på julafton. I går jobbade jag ute på ett bröllop på gränsö, landade i sängen runt 01.30. Idag har jag jobbat i hallen och kom hem för 1 timme sen. Nu vill jag bli frisk.
Nytt år, 2015

Jag firade in det nya året hemma hos mig med 4 riktigt grymma människor. Matlagning, dricka, musik och spel. Hade en riktigt bra kväll och jag somnade efter 03.00 med två fina själar vid min sida. RSS 2.0