28 juni

Har nu varit dålig sen i måndagskväll.. Har så sjukt ont i halsen, huvudet & mitt öra. Lite halvsvårt att andas ibland och jag känner mig inte alls pigg. Jag hoppas skiten går över snart för orkar inte ligga inne hela tiden och inte göra någonting. 
 
 

17 år!

I torsdags var det min dag och nu är det bara 1 år kvar tills jag fyller 18. Min födelsedag firade jag med min familj och bästa tjejerna ♥
 
 
 

Dom senaste dagarna!

Torsdagen innan midsommar åkte jag äntligen till mitt älskade Öland. Min midsommar började jättebra och jag hade hur kul som helst, träffade mina saknade vänner och hade det trevligt. Kvällen slutade dock inte så bra, ambulansen kom och allt slutade i kaos.
 
 
 
Lördagen & söndagen spenderade jag med min fina Ebba♥ På söndegen åkte dom flesta hem men jag beslutade mig för att stanna ett par dagar till och jag tog verkligen rätt beslut.
 
 
På tisdagsmorgonen kände jag mig inte alls pigg. Feber, halsont och allmänt hängig. Onsdagen bestod utav att åka hem, var hemma runt halv 4 tiden. På kvällen åkte jag och plockade jordgubbar med Emelie.
 
 
 
 
 

19 juni

Äntligen är jag på världens bästa ställe. Jag kan nog inte vara gladare, bästa Öland❤️❤️

Sommarlov

Nu har jag tagit sommarlov och det betyder att jag gått ut första året på gymnasiet, helt sjukt vad tiden har gått fort. Kändes som att det var igår jag slutade 9an och var så rädd för att börja på gymnasiet, men nu har jag bara 2 år kvar och tiden kommer bara att springa iväg.
 
När jag slutade i torsdags så var jag och Vivecka ute och åt mat på Sahara, jättemysigt. Vi mötte sedan upp Linneá och fortsatte ut till löga, hade en grymt bra kväll med massor trevliga människor och landade i sängen vid 2 tiden. 
 
På fredagmorgonen kollade jag på min brors skolavslutning när den stora pojken slutade 3an♥ Sen åkte vi till gymnasiet och kollade när bästa Ellen sprang ut. Kvällen spenderade vi i gladhammar.
 
Igår lagade jag mat åt familjen + farmor & Linneá sen umgicks jag med Linneá hela kvällen. 
 
Idag är jag så grymt trött men har varit ute och hjälpt pappa, även solat lite. Ikväll träffar jag nog 2 fina tjejer♥
 
 

9 juni

Dom senaste dagarna har jag varit på bröllop, sovit i gladhammar, varit på konfirmation. Idag stod vandring på schemat i skolan så i nästan 30 grader gav vi oss ut på en 12 kilometers promenad, svettigt. Min kväll har jag spenderat ute på korpa.
Världens absolut finaste tjej ♥

 
 

5 juni

Den här veckan har gått snabbt och imorgon är jag ledig. De betyder att det bara är 1 vecka kvar till sommarlov, helt sjukt. Den här helgen kommer nog bli riktigt bra, en massa mys, bröllop och konfirmation. 
♥ ♥

Igår kom den dagen jag har sätt fram emot så mycket, min finaste Ellen skulle gå balen. Hon är så fin och var verkligen den finaste där. Världens bästa Ellen♥
 
Mer bilder från balen hittar ni här!
 

RSS 2.0