Lite om dom senaste dagarna.

Veckan rullade på men på torsdagen kände jag mig väldigt hängig och åkte hem lite tidigare från skolan, skippade träningen och hade såna smärtor i kroppen o även feber på de. Gick till skolan på fredagen men de var väldigt tufft. Jobbade på kvällen o de gick bra om man bortser från smärtorna. Igår va vi i Oskarshamn och bowlade vann 1av2 vilket är helt okej, själv tog jag mig igenom 8 serier med tårar på grund av kroppen.. Idag har jag träffat en saknad vän vilket verkligen behövdes, avslutade även den här söndagen på bästa sätt. Nu är det snart måndag igen, here we go.
26 mars

Förra veckan kändes allting så jäkla bra men ändå lite jobbig, helgen spenderades i Örebro där bowling stod på schemat! Gick faktiskt helt okej och missade finalen med 5 poäng, lite surt.. Men ändå jättejätte nöjd. Ryggen är som den är men så är det. Den här veckan har jag pluggat lite och tränat. I helgen väntas jobba & bowling.

Bild från helgen.

16 mars

Idag har jag mått lite bättre, så va en sväng i bowlinghallen imorse och kollade lite bowling, åkte sen hem och sov någon timme, min kväll har spenderats på bästa sätt, bra slut på helgen! Imorgon är det måndag igen och en ny skolvecka väntar..
Lördag den 15 mars

Lyckades med bowlingen riktgt bra idag, tyvärr vart det förlust men det är som de är.. Nu ligger jag i soffan och mår inte alls bra.. Har så jäkla ont i min kropp.. Så lär ligga kvar här resten av kvällen, ni får ha en bra lördag kväll!Svar från frågestunden.

Har typ bara fått massa anonyma frågor som jag verkligen tycker suger. Våga stå för vilka ni är istället för att vara så fjantiga. Men ni ska få era svar nu, sen ska jag aldrig mer ha en frågestund punkt och slut.
 
 
Anonym: 
Oskuld?:)
Va går du för linje på gymnasiet?:) trivs du?
 
Japp!
Jag går restaruang och livsmedels programmet. Jag trivis inte jätte bra med klassen tyvärr.. men annars så är det en jätte bra linje och känns som att jag har valt helt rätt! :)
 
Vivecka: 
Vem e bäst? Jag eller jag? ;)
 
Egentligen så är det ju jag som är det... men okej det får väl va du då.. ;)
 
Ljusgris, trädgårdsäpplet:
Are you feeling sexy and freeeee?
 
Skriv en lång och romantisk text om hur söt o älskvärd jag är så är du snäppet gulligare än vanligt ;)) 

Vad skulle du göra om du va kille för en dag? 

Om du va tvungen på att välja mellan att ha en elefant eller en jätte läskig tomte (en sånn som ni har i hallen) i ditt hus, vad skulle du välja? 

Visst är det tråkigt på restaurangskolan utan mig? 

Puss puss du vet vem jag är <3333333
 
Att jag gör! 
 
Jag tycker att du är världens bästa trädgårdsäpple, en tjej som jag inte skulle klara mig utan och alltid finns där för mig. Du är en av dom starkaste jag känner och ger aldrig upp vilket jag är så stolt över. Du är guld värld hela du. Du är min andra halva, lilla syter och en av mina bästa vänner. jag älskar dig så otroligt mycket. ♥
 
 

Helt ärligt vet jag inte haha.. men typ de första som kommer upp är att jag skulle stå upp och kissa hahahah! ;)
 
En tomte såklart, mina älsklingar juu!
 
Ja det suger :( 
 
puss på dig min fina vän! ;**
 
 
 
Anonym:
Hur länge har du spelat bowling?
Singel? 
Tycker du om någon just nu?
Vem strula du med senast? :) 
Var de bra?
Vilka litar du mest på?
 
Jag har spelat bowling i snart 8år.
Ja det är jag.
Nej det gör jag inte.
Tyvärr är det något som jag inte delar med mig av här på bloggen, så skriv till mig om du är nyfiken.
Men ja det var bra.
Jag är en sån som litar på väldigt många men dom som jag litar allra mest på är nog, Ellen, Linnea, Emelie, Alva & Vivecka.
 
 
Anonym:
Hur många har du haft sex med?
 
Äldsta och yngsta du har strulat med?:)
 
Är du kär ?
-
- & 98a
Nej det är jag inte.
 
Anonym: 
Har du ask?
 
Nej det har jag inte, tycker det är skit, mobbning på hög nivå.
 
 

6 mars

Nu har jag tagit helg vilket känns underbart! Ledig imorgon och ska ta en välbehövlig sovmorgon! Jag börjar känna mig friskare vilket känns jätte skönt! Min helg kommer bland annat bestå av en mys kväll med min bror, sen  bowling i Linköping och Motala sen försöka hinna med lite vila också! Så jag säger väl trevlig helg alla bloggläsare.

Glöm inte frågestunden.

Fråga fråga

Haft en jobbig vecka o jobbig helg, nu vill jag bara bli frisk o få lite krafter!! 

Fick en fråga om jag kunde ha en frågestund.. Kan ju testa men antagligen får jag inte så mycket frågor på grund av dåligt bloggande men kan ju alltid testa! Så vi kör på det!

RSS 2.0