28 september

Den här veckan har jag tränat, serverat i skolan och det gick så sjukt jäkla bra. Sen har jag varit nattgäst hos vivvi, och fikat med bästa Alva & Emelie. Varit i Örebro och spelat bowling, varit på kalas hos bästa kusinen som fyller 18år imorgon. Jobbat i bowlinghallen både lördag och söndag, sen hann jag med att jobba på tjustgalan igår kväll. Spenderade natten igår med en bra själ. Och ikväll har jag kollat min bror när han spelade fotboll. Har haft en riktigt bra vecka/ helg och imorgon börjar min praktik. 
21 september

I fredags var jag på kalas hos farmor. Lördagen började med jobb från 10.00-15.30 och där efter match, vi tog hem segern men jag spelade värdelöst. Idag var det en ny match som gällde och vi tog hem den med, ökade lite från igår, men verkligen inte nöjd. Åkte sen ner till stan och åt pizza med mamma & pappa. Kvällen avslutade jag hos en bra vän med godis, tv & en massa prat. Imorgon är det sista veckan i skolan sen taggar jag fyra veckors praktik. 
17 september

I måndags var ingen bra dag. Hade sånt tryck i huvudet, var illamående och svimfärdig. Vart ingen träning, istället blev det sängen tidigt. I tisdags var det lite bättre och serverade i skolan som gick toppen. Efter det hem och baka tårta till mina två fina tjejer som fyllt år, då vi hade en riktigt trevlig kväll. Ikväll har jag och vivvi varit på bio, rekommenderar verkligen den "medicinen"

14 september

Veckan som har gått har varit en ganska tuff vecka. Många sömnlösa nätter och inte varit så jättepigg på grund av olika anledningar. Har iallafall hunnit med att träna, jobba kväll i skolan & varit hos frisören. 


I torsdagskväll kom min finaste vän & hennes mamma och hälsade på. Vart så himla glad att se henne igen så att tårarna började rinna. Finafina du❤️ Vart en helkväll då dom lämnade mig o mamma vid halv 12.
 


Helgen har bestått av bowling, kollat fotboll & en massa mys. Imorgon drar en ny skolvecka igång.
7 september

Den här helgen har varit så konstig och jobbig. Fredagen började bra men slutade i sånt jävla kaos. Var en tuff natt då jag inte sov någonting. Åkte tidigt på lördagsmorgonen till Nässjö för ett läger som jag inte alls var pepp på, ville stanna hemma hos min bästavän❤️ Tog mig igenom helgen och lärt mig en massa nytt. Känns skönt o va hemma och imorgon är det dags för en ny skolvecka.

Bästa temat segrade mot Halland!

4 september

Imorgon är det fredag vilket ska bli så skönt.. Den här veckan har jag pluggat & tränat. Och i helgen drar jag mig mot Nässjö för två dagars bowling. 
RSS 2.0