13 juli

Gårdagen började med massa mys hemma hos Alva, med henne och 3 tjejer till. Senare gick vi till löga där det var mycket folk och jag kunde inte fått en bättre kväll. Hade så jäkla kul mycket bra folk. Landade i sängen runt 3 tiden. Idag har jag hunnit med altan häng med Linnea och nu ikväll kom Ellen hit. 
11 juli

Igår började visfestivalen och jag träffade finaste Becka. Vi var först på stan och avslutade kvällen på hennes balkong, mys! Idag ska jag ut till gladhammar en sväng och senare kollar jag nog även in stan. Laddar inför morgondagen!
9 juli

Idag har jag spenderat min dag med fina Linnea. Kollade först kanalsimmet på gränsö och åkte senare till löga och solade. Käkade mat på stan och cyklade hem och duschade och gjorde i ordning mig. Vid halv 6 va vi på stan igen och kollade på filmen "förr eller senare exploderar jag" den va så bra o mysig men så sorglig. Vi stannade hos Alva på vägen hem och satt o prata lite. En riktigt bra dag!
8 juli

Hade en bra dag igår hemma hos Emmie med henne och Emilia! Sol, bad & gott fika. Avslutade dagen med en sväng på stan med Emelie då vi kollade karhu run.
6 juli

Nu börjar jag bli frisk, bara halsen som ska ge med sig. Under dom senaste dagarna har jag hälsat på några hästar ute i Loftahammar, shoppat i Linköping med Vivecka, kollat min syssling när hon tävlat med sin häst och umgåtts med familjen Fahlström. 

3 juli

Jag har varit sjuk i mer än en vecka och igår åkte jag till sjukhuset och kollade upp vad som var fel. De visade sig att det var ett långvarigt virus med bland annat en liten infektion i örat och rätt så svullna lymfkörtlar. Jag hoppas att de ger med sig snart så jag slipper de här. 

Idag har jag fått besök av mina två fina tjejer, ni lyckas alltid pigga upp en❤️

RSS 2.0