27 juni

Varit ledig tisdag-torsdag och igår blev jag 18, jobbade ett par timmar, sen firade med släkten och såklart blev det en utgång. Dagen igår var jättebra och tack för alla gratulationer och fina presenter! Idag har jag jobbat 9h i världens värme och mängder med folk men det har gått bra, jobb väntas även imorgon. Hoppas även att få träffa min saknade kille imorgonkväll❤️22 juni

Nu var det länge sen jag skrev, men har haft ungefär en vecka ledigt. Har tagit det lugnt, umgåtts med två fina tjejer, och Herman såklart. I onsdagskväll åkte jag och Herman till loftahammar där vi stannade tills i söndags, firade midsommar där vilket var okej, men nästa år blir det nog garanterat Öland. Ikväll börjar mitt första arbetspass för den här sommaren, känns både bra och dåligt. 

Bild från midsommar på bästa grabbarna.Från torsdag till söndag.

Avslutningen i torsdags gick bra och min kväll spenderade jag först med Alva och vivvi. Därefter gick vi till löga och var där. I fredags var det studenten och sprang runt som en galning vid utsparkningen, därefter åkte vi till hjorted o firade min kusin, sen till stan till Linnea & kvällen avslutades hos bästa Hanna. Somnade bredvid min älskling men lämnade han vid 06.00 på lördagsmorgonen när bilen rullade mot Skövde för bowling. Kom hem för en stund sen och ska nu krypa ner i sängen för är så fruktansvärt trött. 
10 juni

Jobbade förra helgen ett par timmar iallafall, där efter träffade jag Emelie och umgicks med henne den kvällen💗 Den här veckan i skolan har varit lugnt, städning i måndags, minigolf med klassen i tisdags och idag brännboll med restaurangskolan. Imorgon slutar jag 2an och kan inte riktigt förstå det, tiden bara springer iväg. Fårse hur kvällen spenderas men förhoppningsvis på ett riktigt bra sätt. 

Bild från dagen.

3 juni

I lördags jobbade jag 13h och sov 4h sen gick bilen mot Nässjö på söndagsmorgonen. Den här veckan har varit lugn, skrivit mitt sista NP, haft vinprovning på Harrys, jobbat kväll i skolan, pluggat och umgåtts med Herman💗  Imorgon är jag ledig och på fredag börjar jag halv 2. Min helg kommer bli riktigt skön, ingen bowling och inget jobb. 
RSS 2.0