28 april

Imorse skjutsade vi hem Hermans mamma till loftahammar och vi åt god frukost där sen bara låg i hängmattan i solen, hur skönt som helst. Därefter gick vi en promenad hur mysigt & skönt som helst. Sen åt vi mat och åkte in till stan igen och åt glass i solen☀️ Varit en sån himla bra dag och nu ska jag jobba vilket jag ser fram emot eftersom jag är på så himla bra humör! Kvällen ser ut som dom senaste kvällarna gjort.

Finaste killen 💗

27 april

Min lördag var helt okej och i söndags vart de en sväng till Norrköping med Herman och hans familj, riktig bra dag och när vi kom hem följde Herman med mig hem och vi somnade nästan med en gång. Praktiken idag har gått bra men nu är jag trött och har huvudvärk så ska krypa ner bredvid min älskling❤️24 april

Har spenderat varje natt sen förra torsdagen med världens bästa kille. Den här praktikveckan har varit bra, slutat runt 22.00 varje kväll. Ikväll blir det sängen tidigt för imorgon ska jag jobba i hallen och därefter på 70-års kalas. Blir en natt i min ensamhet ikväll, men jag ska nog överleva. 

Från ikväll.

20 april

Helgen har varit bra, fredagskvällen spenderade jag med Herman. I lördags var det KM och jag var nog sämst haha. Därefter drog lagfesten igång och det var trevligt, sen gick vi vidare till Herman där jag sen blev kvar. I går städade jag hela lägenheten, åt mat med Herman och spenderade även den natten med han. Idag har jag haft två lektioner sen chillat i hallen och haft 3h praktik. Kvällen kommer bli som dom andra. 
Jag har världens bästa pojkvän 💗

17 april

Veckan har rullat på och praktiken funkar ganska bra men så skönt med helg. Min natt spenderar jag med Herman och imorgon står KM och lagfest på schemat.. Kommer bli grymt!13 april

Min helg i Linköping var helt okej, shopping, kollade innebandy och spelade bowling. På kvällen umgicks jag med dom skönaste människorna ever, ni är klockrena!!! Va hur trött som helst imorse när klockan ringde 07.00.. Överlevde knappt mina två lektioner på grund av trötthet... Men därefter gick jag hem till min fina pojkvän och somnade tryggt hos han igen. Nu ikväll har jag haft praktik och jag tror dom här fyra veckorna kommer bli sjukt bra!!

Take me back.


9 april

Dagarna går så snabbt och min påsk kunde väll varit lite bättre.. Men den dög. Även träffat finaste Becka, vunnit lite pengar, umgåtts med två bra tjejer och hängt en hel del med Herman💗  I helgen åker jag till Linköping, nästa helg är det lagfest som står på schemat, helgen efter det 18-års fest & 70-års kalas och helgen efter de bär det av till Göteborg. Känns härligt att ha saker att se fram emot, för snart är sommaren här.
RSS 2.0