31 augusti

Den här helgen har jag spenderat i bowlinghallen. Spelade i fredags då det gick åt helvete. I lördags jobbade jag 7 timmar sen spelade ännu en start som började sämst men fick till det i slutet och knep sista finalplatsen. Idag har jag spelat finalen och jag missade nästa steg med 3 poäng vilket sög. Har släppt det lite nu och siktar framåt. Får va nöjd med en placering som 8a. Känns lika tråkigt varje gång när alla fantastiska människor åker här ifrån, men snart ses vi igen. Den här helgen har varit så bra!!!





24 augusti

Första veckan i skolan har gått och jag längtar redan efter nästa lov. Gårdagen var riktigt bra, åkte först till Vimmerby och kollade när bästa bror spelade fotboll som dom vann. Efter det gjorde jag i ordning mig för 20-års fest. Hade jättekul och jag hoppas du hade en riktigt bra dag/kväll och natt Lisa. Efter ett tag så gick jag o Linnea vidare för att träffa ett par andra vänner. Landade i sängen efter halv 4. Min kväll kommer jag spendera med bästa Nea❤️

20-åringen & jag.


18 augusti

Idag har det varit sista dagen på sommarlovet och den spenderade jag med Alva och Emelie, käkade 2rätters på stan. Nu ikväll har jag tränat! Imorgon börjar allvaret igen.




17 augusti

Min fredag spenderade jag med bästa Vivvi, hade en jätterolig kväll & natt. Igår så jobbade jag ett par timmar i bowlinghallen sen fort hem och byta om till nästa jobb, där det vankades bröllop. Va hemma runt halv 10 då jag cyklade vidare till en fin person där jag spenderade natten. Idag ska jag kolla min bästa bror som ska spela fotboll.






14 augusti

Förbannade förkylning, när allt e bra så kunde jag ju nästan vänta mig de här. Jag hoppas den försvinner snart för gud så jobbigt det är. Vid 11 imorse åkte jag och Ellen till Söderköping och åt glass, fortsatte sen mot Norrköping för att shoppa lite, hittade lite bra och ha saker. Va hemma runt 5 och ikväll blir de en hemmakväll för usch så trött & snorig jag är. 




12 augusti

Umgås med mina bästa kompisar och spenderat mycket tid i bowlinghallen. Känner att det mesta flyter på nu och allt känns toppen bra!




8 augusti

Dom senaste dagarna har jag spenderat med mina fina tjejer, gud vad jag har saknat er❤️ Har också spenderat mycket tid i bowlinghallen, skönt att dra igång igen. Igår var jag på körskolan med Linnea & snart är det dags att börja övningsköra..läskigt. Avslutade kvällen med en annan riktigt bra vän. Nu ska jag snart dra mig till hallen för träning.








Tillbaks igen

Har inte varit så aktiv här tyvärr, men sen jag bloggade sist har jag varit på bästa platsen, Öland. Varit där i nästan 3 veckor och jag trivs som bara den, kom ett par tårar imorse när jag lämnade ön, men förhoppningsvis hinner jag dit en sista gång innan sommaren e slut. Jag har solat, badat, umgåtts med underbara människor, träffat saknade människor men även träffat så många nya vänner. Hunnit med massa myskvällar med min underbara Ellen, även haft helgalna kvällar som jag aldrig kommer glömma. Dom här veckorna har varit helt fantastiska. ♥
 
Nu är jag hemma i lilla viken och det känns ändå ganska bra. Den här veckan kommer bestå utav att träffa alla mina grymma tjejer som jag saknat så mycket, dra igång med bowlingträningen & en sväng på körskolan. 
 
 

RSS 2.0