Lite uppdatering

Min julafton spenderades först hemma hos oss och sedan hemma hos farmor & farfar. Har haft ont i min hals och varit förkyld sedan dagen innan julafton..
 

Juldagen var jag ute med pojkvännen och bra kompisar och annandagen var vi hos mormor & morfar och träffade hela släkten på mammas sida.


 Igår var jag i Norrköping med Herman och hans kompisar, en trevlig dag med mycket shopping på rean.Idag har jag klippt mig och fräschat till håret lite. Nu ikväll har jag och Herman varit på Harrys och ätit och druckit gott, hur bra som helst. 


Imorgon åker vi till loftahammar för att träffa hans föräldrar, länge sen jag var där nu. Mitt nyår spenderar jag i överrum med Herman och ett gäng härliga människor. 

Han jag saknar mest.
Deltafest

Nu är mina 5 veckors praktik äntligen slut och har ett jullov framför mig. Inledde jullovet med en grym kväll igår på delta-festen. Hade så himla roligt!! Idag har jag varit på stan och tagit det lugnt. 
12 december

Har inte haft så mycket att skriva på sistone.. Har haft praktik, jobbat, bowlat och gott lite i skolan. I torsdags serverade jag på Nobelfesten vilket jag aldrig hade kunnat tänka mig att jag skulle fixa.. Men det gick super bra och är så himla stolt över mig själv. Min fredagskväll spenderade jag i hallen då jag jobbade sista julbordskvällen och lördag, söndag väntas ännu mer jobb. 

Världens underbaraste bästa kille. Går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar min Herman. ❤️

RSS 2.0