Min helg i Holland.

Har spenderat ungefär 5 dagar i Holland med ett par riktigt grymma vänner och ledare. Bowlade fredag och lördag sedan spelade jag även finalen på söndagen. Är nöjd med mitt spel och min prestation eftersom jag spelat med en ond höger hand hela helgen. Har även ätit grekisk mat, kollat in Amsterdam, badat i poolen, ätit på hardrock café och shoppat! Så det har varit en jättebra helg och kom hem i måndags klockan 05.30. Inatt somnade jag tryggt i Hermans famn.
 
 
 
 

18 februari

Sen jag bloggade sist så har jag fått världens finaste armband av min pojk, bowlat, jobbat, träffat två fina tjejer och även min bästa kille. ❤️ Imorgon åker jag till Holland och spenderar ett par dagar där bowling och shopping står på schemat. Återkommer här om ett par dagar. 

13 februari

Den här veckan har jag spenderat tre nätter med Herman och sover även där imorgon. Idag lunchade jag och Herman därefter åkte jag till skolan och hade ett prov. Ikväll har vi firat farfar och resten av helgen består utav bowling och jobb.
8 februari

I onsdags blev jag hemma från skolan då jag vaknade med sprängande huvudvärk och feber. På kvällen hade vi kalas för August och senare kom Herman till mig. I fredags var jag på stan med Nea och sedan lunchade med henne och Herman i bowlinghallen. Igår spelade jag bowling x2 sen jobbade emellan. Därefter firade vi bästa vivvi som blivit 18år. Jag hade en jättebra kväll och somnade i världens bästa famn. Imorse mådde jag inte lika bra.. Tog mig till jobbet men fy så hemskt de va.. Trodde aldrig jag skulle överleva dagen men tillslut så kunde jag gå där ifrån tillsammans med Herman hem till honom och bara mysa. 
3 februari

I söndagskväll hände något.. Jag fick såna magsmärtor och jag hade ingen aning om vad det kunde vara.. Hade svårt att andas och kunde inte röra mig. Hela den kvällen var en mardröm, aldrig haft så ont. Igår var det lite bättre på dagen men sen mot kvällen fick jag sån huvudvärk, halsont och feber. Somnade tryggt i Hermans famn och vaknade upp där imorse med. Idag har jag feber, huvudvärk, magont och känner mig jätte förkyld. Börjar skolan halv 5 ikväll så vi får se om jag kan ta mig dit.

Min helg.

Är jättenöjd över mitt spel i lördags, dock räckte de inte så långt.. Men jag är iallafall nöjd, det är de viktigaste. På söndagen jobbade jag och därefter vart jag utmanad av Herman på bowling.. Inte så svårt motstånd, haha.
RSS 2.0