24 februari

Hade en jobbig helg i Stockholm på grund av att jag fortfarande är sjuk. Men spelmässigt så är jag faktiskt ganska nöjd! Just nu vill jag bara bli frisk jag orkar inte må så här längre. 

Bild från helgen.


19 februari

Och där lyckades även jag att bli sjuk. Underbart.
18 februari

Spelade en hel del bowling i lördags och det började bra men sen tog värken i kroppen över.. I söndags va jag på fest i gamleby och det var jätte kul i början, men vart lite kaos framåt kvällen men avslutade ändå bra. Jag vill tacka alla som verkligen brydde sig under kvällen och jag tror ni vet vilka ni är, ni är underbara. 

12 februari och sportlov!

Veckan har rullat på och nu har jag fått sportlov! Är ledig både imorgon och på fredag, underbart! Har haft en mysig eftermiddag/kväll med min fina vän. Har ätit god mat, pluggat och kollat film. 
9 februari

Helgen har varit bra, kollat nattinne fotbollen med bra vänner, jobbat o jobbat och avslutade helgen på bästa sätt. Nu säger jag godnatt och inväntar måndag, suck.
För 10 år sedan fick jag min bästa present.

Idag är det världensbästa lillebrors dag, redan 10 år, helt sjukt vad tiden bara springer iväg. Är så stolt över att ha dig som bror, går inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om dig.

Min finaste, RSS 2.0