30 mars

Nu är det måndag igen och går bara 4 dagar den här veckan sen väntar ett välbehövlig påsklov. Den här helgen har jag varit ensam hemma hela helgen så i fredags lagade jag mat som jag o Herman åt när han slutade jobba, resten av kvällen kollade vi på tv, badade och tjockade oss på marängsviss som jag gjort, både egen glass, maränger och chokladsås. I lördags spelade jag match, jobbade och umgicks med Hanna på eftermiddagen. Framåt kvällen så åkte vi till hallen och bowlade med Herman och Glenn. Vi avslutade kvällen hemma hos mig med prat, massa skratt, Wii och lite andra spel, somnade bredvid Herman vid 02.00. Igår spelade jag bowling och därefter var jag på möte. Senare på kvällen bakade jag o Herman bullar tills familjen kom hem och sen somnade vi ganska snabbt.
22 mars

Den här veckan har gått väldigt snabbt och min fredag spenderade jag hemma med mamma och August. I lördags spelade vi final i ligan som gick toppen bra och vi lyckades ta hem vinsten i år igen! Segern firades med tacos, bra sällskap, bowling och häng på Torino. Idag har jag jobbat 4,5h sen bara myst med min fina kille❤️

15 mars

I fredags efter skolan åkte jag och Herman ut till loftahammar och åt mat tillsammans med hans familj sen sov han hemma hos mig. I lördags spelade jag två matcher och jag är nöjd med mina slagningar i båda matcherna. Därefter jobbade jag 7.5h och sen åkte jag och min fina kille ut till gladhammar en snabbis för att träffa dom bästa släktingarna💗 Idag jobbade vi 4 timmar sen gick vi hem och kollade på film. Imorgon är det måndag igen och den här veckan känns som att den kommer bli jobbig. 

Take me back.

12 mars

Haft ett par jobbiga dagar den senaste tiden men nu börjar de bli bättre. I tisdags var jag på mat och dryckesmässa i Jönköping med jobbet och igår tog jag en fika på stan med min finaste gotlänning💗 vädret och humöret är på topp☀️ Dock har jag åkt på en rejäl förskylning som verkligen suger. Ikväll sover jag hos Herman och imorgon är det fredag! Vi får se vad helgen har att erbjuda, jobb och bowling iallafall.

8 mars

Har inte så mycket att skriva här längre.. Men i fredags var jag på fest i Ankarsrum som sög jävligt hårt, värsta kvällen på väldigt länge.. I lördags mådde jag verkligen som jag förtjänad men lyckades ändå göra bra resultat inom bowlingen, så himla nöjd! Och idag har jag jobbat. RSS 2.0