29 maj

Nu är det fredag igen och igår spenderade jag min kväll med bra människor! Idag ska jag ta de lugnt och imorgon ska jag först jobba på Harrys, sen ute på gränsö på balen. Söndagen spenderar jag i Nässjö!
24 maj

Den här veckan har varit hyfsat lugn och helgen har jag bara jobbat och tagit det lugnt. Min kväll spenderar jag äntligen med min älskade kille, som jag saknat han över helgen💗 den här veckan har jag ändast 5 lektioner, underbart!
16 maj

Den här veckan har jag bara gått 3 dagar i skolan, i fredags var jag på mötte på Harrys inför sommaren och därefter åkte jag och pojken min till hans föräldrar i loftahammar. Spenderat en hel helg här och åker hem imorgon någon gång. Så skönt att bara komma bort från stan och koppla av.4 veckor avklarade

Tiden bara springer iväg och jag har redan haft 4 veckors praktik vilket innebär att praktiken är över för den här gången. Känns både bra och dåligt.. Skönt att inte jobba kvällar hela tiden men lite halv segt att gå tbx till skolan. Lärt mig så himla mycket, känns fruktansvärt bra att jag ska jobba där i sommar. Tack för allt bästa Harrys!! 

Imorgon jobbar jag nog mitt sista pass i hallen för den här säsongen och där efter blir det en kväll hemma med familjen, grillning o massa mys står på schemat. På söndag rullar bilen mot Falköping för kval med damlaget.

Nu ska en trött Alice krypa ner i sängen.

Vinöppnare & två presentkort, ni är så bra!

4 maj

Min helg i Göteborg var bra och jag är nöjd med mitt spel, även om de inte räckte så långt. Liseberg leverade men det är skönt att vara hemma igen.. Nu går jag in på min sista praktikvecka och gud vad fort den tiden har gått.
1 maj

Min Valborg igår var lika sämst som dom andra.. Men så är det och försöker göra det bästa av allt.. Jag jobbade till 9 sen gick jag en vända på stan med mamma och August. Senare på kvällen ringde en bra tjej till mig, så tacksam att det finns såna så långt bort men finns ändå där. Somnade bredvid min älskade lillebror och nu är jag påväg till Göteborg där jag ska spendera helgen.
RSS 2.0