30 november

Skolan blir bara tråkigare och tråkigare och även jobbigare och jobbigare. Men snart så slipper jag de. Har jobbat 27 timmar den här helgen och mycket mer har inte hänt, men cash is king! 

23 november

Skolveckan verkligen sög förra veckan och kändes så himla bra när helgen kom och jag fick andas ut lite. Jobbade torsdag, fredag och lördag. Spelade bowling lördag och söndag. Sen har jag varit nattgäst hos en fin vän och stannat kvar i hallen efter stängning med goa människor, bowling en kväll och massa prat en annan kväll. Helgen har varit riktigt bra och laddar nu för en halv jobbig skolvecka. 

17 november

Hinner inte med bloggen så mycket.. Men förra veckan var en riktig konstig vecka.. Skolan var allmänt jobbig och lite annat här hemma som ställde till det. Men min helg levererade och jag bjöd mina fina tjejer på trerätters, tyckte det vart riktigt bra. Spenderade natten med fina människor. I lördags jobbade jag 11h och söndagen spelade jag match som vi vann och kvällen spenderade jag på ett jättebra sätt. 
11 november

Min helg spenderade jag i Skövde, träffade saknade vänner och spelade ett par serier bowling, som jag redan förträngt. Idag har jag jobbat kväll i skolan och det gick jättebra. Imorgon ska jag plugga & ta spruta. Mycket mer händer det inte just nu..

2 november

Jobbade ett par timmar i torsdags och därefter vart det träning. I fredags var jag i Vimmerby på ALV där det var julmarknad, mys. På kvällen tittade två fina tjejer in hos mig❤️ Har jobbat både igår och idag, sen sov jag även hos en riktigt bra person inatt. Imorgon drar skolan igång igen, men nu är det dock bara 40 dagar kvar tills jag åker. 

RSS 2.0