29 oktober

Dagarna bara springer iväg och nu är det snart helg igen. I måndags var jag och mamma på några ärende sen tränade jag på kvällen. I tisdags åt jag frukost på statshotellet med bästa vivvi. Efter det hann vi med att gå på stan och åkte även till lager 157. På kvällen spelade jag ligan och de gick bra. Idag har jag först tränat, sen fikat med Ellen och Felicia på stan. Därefter hem och laga mat till familjen sen avslutade vi kvällen i sporthallen för innebandy tittande. 
Imorgon ska jag jobba ett par timmar och sen träna.

 

26 oktober

Sista praktikveckan gick bra och nu väntar ett välbehövligt höstlov. I fredags så kollade jag idol och myste med en bra vän. I lördags var det derby och de vann vi, så jäkla gött. Sen jobbade jag 10,5 h. Idag har jag jobbat 6,5h och min kväll spenderas i soffan med familjen. Imorgon ska jag ta mig en lång och skön sovmorgon! 
19 oktober

Min fredag spenderade jag med familjen, god mat och mys i soffan. I lördags jobbade jag först 6 timmar och där efter spelade jag bowling, den vann vi och jag spelade okej. Även spelat match idag, vann även den och jag lyckades riktigt bra för en gångs skull. Är så himla nöjd. Kvällen spenderade jag som vanligt med min braiga vän. Imorgon är det sista praktikveckan och sen är det dags för ett välbehövligt höstlov!! 

Bild från i somras.

13 oktober

Igår jobbade jag från 11.00 - 17.00 och det gick jättebra. Därefter gick jag till en bra vän och spenderade hela kvällen där. Både skolan och praktiken gick bra idag. Men något som verkligen funkade idag var bowlingen. Fyfan vad roligt, kan ju bara tacka en person för det här och hoppas verkligen det håller i sig. Varit en toppen dag och ett plus är att det bara är 60 dagar kvar tills jag åker till USA. Så jäkla glad.
11 oktober

Har haft praktik i två veckor alltså har jag två veckor kvar. Allt jag vill nu är att börja skolan för praktik suger. Igår hade jag en grym kväll med underbara människor i blackstad, det var samhällsfest och jag hade faktiskt riktigt kul. Somnade runt 3 tiden. Vid 11 idag rullade bilen mot Oskarshamn, två matcher väntades och vi vann båda. Ikväll blir det att vara hemma och en fin vän kanske dyker upp. Imorgon väntas en jobb dag. 

En bild från igårkväll.

RSS 2.0