24 augusti

Nu har skolan dragigt igång och tycker verkligen det är jätteskönt! Men har hunnit med en hel del annat med. Varit hemma hos fahlström's, jobbat på ett dop, spelat bowling, varit ute vid händelöp, käkat & druckit gott med Herman. Veckan lär rulla på, ledig på onsdag och sen är nästan helgen här då det väntas en hel del jobb & bowling. 




Bästa Harrys!

Personalfesten igår var riktigt bra, först lite brännboll, fotboll och dricka sen avslutades kvällen på stan med en trerätters middag. Riktigt bra avslut på sommaren med bästa gänget 💗




Sista jobbpasset för i sommar

Har nu jobbat mitt sista pass på Harrys för i sommar, det var nog dom jobbigaste 12 timmarna på länge.. Men det lönade sig med att jag hade min bästa totalsumma på hela sommaren. Känns hur härligt som helst att avsluta sommaren så. Imorgon väntas en välbehövlig personalfest med Harrys gänget😍

Bild från igårkväll, mys med tjejerna❤️

8 augusti

Dom senaste dagarna har jag varit i loftahammar, jag och Herman bakade världens godaste tårta, badade, kollade sista Johan Falk filmen och hängt en hel del i hängmattan. Igår åkte vi till smultronstället och åt glass. Idag har jag jobbat och ska även göra det imorgon, mycket mer händer inte i mitt liv. 




1 augusti

Varit på Öland en vecka med bästa pojken, träffat min saknade Ellen och haft det underbart❤️ Idag har jag jobbat 11,5h och jobbar även lördag & söndag.







RSS 2.0